| kurallarımızz | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 257 favorin : ruh halin : sende olmasını istediğin hayvan : hepsijiler gücü : Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: kurallarımızz Paz Nis. 13, 2008 11:31 am | |
| 1-flood yok 2-hakaret içerici msjlaroq 3-site ismi vermek yok 4-site ismli resimler koymak yok | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 257 favorin : ruh halin : sende olmasını istediğin hayvan : hepsijiler gücü : Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: kurallarımızz Ptsi Nis. 14, 2008 4:29 am | |
| bunlara uyarsnz mıd olablrsnz konu kilit bndn snra kimse yazmasın | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: kurallarımızz Salı Nis. 15, 2008 3:31 am | |
| arkadaşlar bide adminlere ve modlara saygısızlık yok adminlerden izin almadan site adı vermek yok |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: kurallarımızz Salı Nis. 15, 2008 7:55 am | |
| | |
|
| |
yoshyci_admin ღ°•.♥.•°ღ Süper Administratör ღ°•
Mesaj Sayısı : 299 favorin : ruh halin : sende olmasını istediğin hayvan : hepsijiler gücü : Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: kurallarımızz Salı Nis. 15, 2008 8:08 am | |
| Kilidi açıyorum arkadaşlar ama buraya gereksiz mesaj yazmayın sakın.Çünkü x gün içinde mesaj gelmeyen konular kendiliğinden siliniyo. | |
|
| |
Eren_Kolik ღ°•.♥.•°ღYeNi üYe°•.
Mesaj Sayısı : 112 favorin : ruh halin : sende olmasını istediğin hayvan : hepsijiler gücü : Kayıt tarihi : 14/04/08
| Konu: Geri: kurallarımızz Salı Nis. 15, 2008 8:48 am | |
| vede büyük hatfle yazı yazmak yasaktır sadece cümle başlarında yazabilirsiniz nden yasak diosanızda müyk harf bağırmak anlamına gelir | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: kurallarımızz Salı Nis. 15, 2008 11:17 am | |
| ewt dooru ha bide şu siyasetle ilgili tartışmaları istemiorm forumdaa | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: kurallarımızz Çarş. Nis. 16, 2008 7:35 am | |
| evet bide takımlarla ilgili tartışma olmicak ayrıca forum oyunları hariç kelimeler uzatılmicak süperrrr gibi ve bence konu kilit zaten aklımıza gelince kuralları yazıoruz ben kilitliom isterseniz açarsınız |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: kurallarımızz Perş. Nis. 17, 2008 5:49 am | |
| Ve lütfen siteye üstünde bir ad yazan resim eklemeyin.(Örneğin cemreci_nazlı gibi) |
|
| |
Mesaj Sayısı : 299 favorin : ruh halin : sende olmasını istediğin hayvan : hepsijiler gücü : Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: kurallarımızz Perş. Nis. 17, 2008 6:37 am | |
| Kankilerim biz şuan beraberiz de bi o giriyo bş ben yani onu ben yazdım kızmayın İlayda ya. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: kurallarımızz Perş. Nis. 17, 2008 7:33 am | |
| anlamadım neyi sen yazdın |
|
| |
!Nilsu!
Mesaj Sayısı : 25 Nerden : İzmir/Foça Yasemin'in Kalbinden favorin : ruh halin : sende olmasını istediğin hayvan : hepsijiler gücü : Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: Geri: kurallarımızz C.tesi Nis. 19, 2008 6:45 am | |
| ilaydanın hesabından yazmış galiba neyse arkdaşlar kurallara uyalım uymayanları uyaalım ve adminlieimzden biride konuyu kilitlesin artık | |
|
| |
| Konu: Geri: kurallarımızz C.tesi Nis. 19, 2008 12:47 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: kurallarımızz Salı Nis. 22, 2008 10:48 am | |
| of ya nilsu anlamıormseni noluo sna yaa sn aminmisin emirverirgibi konuşmaa | |
|
| |
| kurallarımızz | |
|