| İsteyene yaparım.... | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mor.melek.yoshy 1 Asırlık Modღ°•.♥.•°ღ°̶
Mesaj Sayısı : 91 favorin : ruh halin : sende olmasını istediğin hayvan : hepsijiler gücü : Kayıt tarihi : 14/04/08
| Konu: İsteyene yaparım.... Çarş. Nis. 16, 2008 7:58 am | |
| İsteyenler varsa lütfen aşğdaki bilgileri doldursun: ÜZERİNDEKİ YAZI: NE RENK: YUKARDAKİ YAZI:.... AŞAĞDAKİ YAZI: VE KİMİN RESMİ: NOT: bu bilgiler o daireli hepsiyle yoshynin resimli olan için gerekli o büyük içinsee dilediğnizi yazın
En son Mor.melek.yoshy tarafından Perş. Nis. 17, 2008 7:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
yoshyci_admin ღ°•.♥.•°ღ Süper Administratör ღ°•
Mesaj Sayısı : 299 favorin : ruh halin : sende olmasını istediğin hayvan : hepsijiler gücü : Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Çarş. Nis. 16, 2008 9:35 am | |
| ÖRNEK:Alttaki son örnek ÜZERİNDEKİ YAZI: Meleğim... NE RENK:MOR YUKARDAKİ YAZI:Yoshy&Özge AŞAĞDAKİ YAZI:Yok VE KİMİN RESMİ:Yoshy | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 91 favorin : ruh halin : sende olmasını istediğin hayvan : hepsijiler gücü : Kayıt tarihi : 14/04/08
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Çarş. Nis. 16, 2008 11:02 am | |
| Buyur özgecim umarım beğenirsin: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 299 favorin : ruh halin : sende olmasını istediğin hayvan : hepsijiler gücü : Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Perş. Nis. 17, 2008 4:47 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Perş. Nis. 17, 2008 6:11 am | |
| Bende istiyom. ÖRNEK:Alttaki son örnek ÜZERİNDEKİ YAZI: İlaydanın bitanesi NE RENK:MOR YUKARDAKİ YAZI:Yoshy&İlayda AŞAĞDAKİ YAZI:Aşkım VE KİMİN RESMİ:Yoshy |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Perş. Nis. 17, 2008 6:18 am | |
| rica ederim özgecim tmm ilayda sanada yapıyorum saten selineden sözüm var diğer sitede dayapamadım burda yaparm onaada | |
|
| |
prenses.cemre
Mesaj Sayısı : 46 favorin : ruh halin : sende olmasını istediğin hayvan : hepsijiler gücü : Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Perş. Nis. 17, 2008 7:24 am | |
| Bende istiyom. ÖRNEK:Alttaki son örnek ÜZERİNDEKİ YAZI: Prensesim NE RENK:mavi YUKARDAKİ YAZI:Cemrem AŞAĞDAKİ YAZI:Bitanem VE KİMİN RESMİ:Cemre | |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Perş. Nis. 17, 2008 7:46 am | |
| Al ilayadacım bu senin umarım beğenirsin : | |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Perş. Nis. 17, 2008 7:49 am | |
| Buda senin prenses.cemre: | |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Perş. Nis. 17, 2008 8:00 am | |
| Al Selincim bu senin sana diğer sitede koyamadım bende burda koyuyorum tatlım beğenirsin umarım:: | |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Perş. Nis. 17, 2008 8:31 am | |
| Selin-Özge Bunuda size yaptım bana yaptığnız şeylerden dolayı teşekür için---- sizi seviyorum----!!!! Başka isterseniz yaparım ...(diğerleri istersede yaparım-siz sadece yine bilgileri verin yeter) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Perş. Nis. 17, 2008 9:17 am | |
| cnm süpersin ya harikasın çok gzl olmuş ya bayıldım öldüm bittim ve bizde seni çook seviyoruz |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Perş. Nis. 17, 2008 9:18 am | |
| saol beğenmenee --- istersen yaparım başkkaaa
YÜK olmass--- önemli değilki sizdenn yaaparım canlarım benim
En son Mor.melek.yoshy tarafından Perş. Nis. 17, 2008 12:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Perş. Nis. 17, 2008 9:19 am | |
| |
|
| |
Eren_Kolik ღ°•.♥.•°ღYeNi üYe°•.
Mesaj Sayısı : 112 favorin : ruh halin : sende olmasını istediğin hayvan : hepsijiler gücü : Kayıt tarihi : 14/04/08
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Perş. Nis. 17, 2008 11:43 am | |
| ÖRNEK:son örnek ÜZERİNDEKİ YAZI:aleynanın bitanesi NE RENK:yeşil YUKARDAKİ YAZI:aleyna&eren AŞAĞDAKİ YAZI:bu kalp seni ölene dek sewicek VE KİMİN RESMİ:eren | |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Perş. Nis. 17, 2008 12:47 pm | |
| al jnm buda senin umarım beğenirsin:(ama yalnız aşğdaki uzun olduğun için kabul etmiyor bende onun yerine aleynanın lokumu yazdım) | |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Cuma Nis. 18, 2008 4:08 am | |
| Saol Dilara bizde seni çok seviyorumz ve hep de sevicez.Bunu hiçbir zamn unutma! | |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Cuma Nis. 18, 2008 6:14 am | |
| | |
|
| |
Eren_Kolik ღ°•.♥.•°ღYeNi üYe°•.
Mesaj Sayısı : 112 favorin : ruh halin : sende olmasını istediğin hayvan : hepsijiler gücü : Kayıt tarihi : 14/04/08
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Cuma Nis. 18, 2008 6:28 am | |
| saol bitanem süper oılmuş | |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Cuma Nis. 18, 2008 6:42 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Cuma Nis. 18, 2008 7:24 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Cuma Nis. 18, 2008 9:38 am | |
| ya dilara süper ve ötesisin harika olmuş cnm çok saol seni çok seviorum(bunları yaptığın için değil genel anlamda) çok güzel olmuş zahmet olmuş |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... C.tesi Nis. 19, 2008 12:22 pm | |
| Dilara cım süpersin bence hemen co-admin alımlarındaki forumu doldur bunu hakediyosun.Hatta ilerleyen zmn larda admin bile olabilirsin belki bitom. | |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyene yaparım.... Ptsi Nis. 21, 2008 5:55 am | |
| saolun ikinizdee özgecim sana birtane yapıyorumm | |
|
| |
| İsteyene yaparım.... | |
|